Cel mai simplu pui la grătar pe care îl vei face vreodată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cel mai ușor pui la grătar pe care îl veți încerca vreodată. Această rețetă face 4 porții cu 410 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supa perpetuă: cel mai ușor bulion de oase pe care îl veți face, Cea Mai Ușoară Plăcintă Cu Oală De Pui, și Cel Mai Simplu Pui De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face frecare, așezați primele 5 ingrediente într-un bol și combinați-le cu degetele, rupând bulgări în zahăr. (Veți avea nevoie de 1 1/2-2 linguri freca pentru aceasta reteta. Excesul poate fi depozitat într-un borcan sigilat timp de câteva săptămâni.)
Presărați frecați peste pui pe ambele părți, frecându-vă în carne cu degetele. Aranjați puiul într-un vas de copt. Acoperiți cu folie și refrigerați 20 de minute.
Pentru a face amestecul de ungere, combinați condimentele de ulei și fum într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Răspândiți cărbunii într-un strat uniform pentru a face un foc cu o singură zonă. (Pe un grătar pe gaz, pur și simplu aprindeți arzătorul corespunzător.) Preîncălziți la mare. Curățați și grătarul de ulei.
Aranjați pui diagonala la bare de grătar, și grătar 4-6 minute total pe fiecare parte sau până când rumenit și bine încălzite; începe ungand pui după primele 2 minute de gătit, și ungeti de mai multe ori. (Dacă vă simțiți ambițios, rotiți fiecare sân la un sfert de tură după primele 2 minute pentru a crea urme de trapă.) Introduceți un termometru de carne citit instantaneu în capătul gros al sânului prin lateral-temperatura ar trebui să fie de aproximativ 16
Transferați puiul într-un platou sau farfurii; serviți cu sos de grătar.