Cel mai simplu paste din lume (Frascarelli) de la ' Paste Modern

Cea mai ușoară paste din lume (Frascarelli) de la 'Pasta Modern ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 886 calorii, 34G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, ramură de rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carbonara De Dovleac Cu Paccheri Din ' Paste Moderne, Spaghete Cu Lămâie-Avocado Cu Creveți Din ' Paste Moderne, și Carne și pere Ravioli deschise din ' paste moderne.
Instrucțiuni
Întindeți făina de semolă pe o scândură mare de lemn. Într-un castron mic, bateți ouăle cu 1/2 cană (120 ml) apă. Picurați amestecul de ouă pe făină, puțin câte puțin, folosind o furculiță sau o ramură de rozmarin și amestecați cu vârfurile degetelor pentru a forma mici pepite. Pe măsură ce se formează, alegeți pepitele rezultate din făină și într-o sită de plasă. Scuturați orice exces de făină și transferați pepite pe o cârpă de bumbac. Repetați până când amestecul de ouă este epuizat, adăugând mai multă făină, dacă este necesar.
Lăsați pepitele să se usuce la aer neacoperite, timp de 2 ore.
Aduceți 1 litru (960 ml) apă ușor sărată la fierbere și adăugați pepite de paste. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de aproximativ 10 minute, amestecând ocazional până se înmoaie.
Între timp, într-o tigaie mică de saut, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Scoateți carnea din carcasele de cârnați, adăugați-o în tigaie și gătiți până se rumeneste ușor, rupând carnea cu o lingură de lemn în timp ce gătește.
Odată ce pastele sunt fragede, întindeți-le pe un platou de servire sau pe o scândură de lemn și acoperiți cu cârnați și o stropire generoasă de brânză rasă sau rasă și un strop de ulei de măsline.