Cel Mai Mare Curcan La Grătar

Cel mai mare curcan la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 310 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați condimente, sare și piper, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cea Mai Mare Rețetă De Somon La Grătar Vreodată!, Cea Mai Mare Vafe Vreodată, și Cea Mai Mare Granola.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar în aer liber pentru căldură indirectă medie-mare.
Clătiți curcanul și uscați-l. Întoarceți aripile înapoi pentru a ține pielea gâtului în poziție. Întoarceți picioarele în poziția ascunsă.
Periați curcanul cu ulei. Condimentați în interior și în exterior cu condimente italiene, sare și piper.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un grătar metalic într-o tigaie mare de prăjire. Aranjați tigaia pe grătarul pregătit. Grătar 2 până la 3 ore, la o temperatură internă a coapsei de 180 grade F (85 grade C).
Scoateți curcanul de pe grătar și lăsați să stea cu 15 minute înainte de a sculpta.