Cel mai mare Chile Relleno din lume (Made Easy)

Cel mai mare Chile Relleno din lume (Made Easy)
Nevoie de o garnitură vegetariană? Cel mai mare Chile Relleno din lume (Made Easy) ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 418 calorii, 13g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei iute poblano, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Ușor Chile Relleno Coace, Cele mai mari covrigi moi din lume, și Cele mai mari rulouri de Lasagna din lume pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Torres Sangre De Toro Cava cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Torres Sangre De Toro Cava
Torres Sangre De Toro Cava
Galben pal cu perlaj fin și persistent. Intens. Arome florale și proaspete de fructe în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.Minunat ca aperitiv sau asociat cu pește și fructe de mare.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista