Cel Mai Bun Vreodată Stratificat Mexican Dip

Cel Mai Bun Vreodată Stratificat Mexican Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați cele mai bune scufundări mexicane stratificate vreodată. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 505 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați roșii, amestec de condimente taco, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Stratificat Mexican Dip, Stratificat Mexican Dip, și Stratificat Mexican Răspândit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie limpede sau o farfurie similară, întindeți un strat de scufundare de fasole. Topiți scufundarea fasolei cu un strat de guacamol. Lăsați straturile să se îngroașe la frigider timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
2
Într-un bol de amestecare, în timp ce fasolea se înmoaie și guacamole se răcește, combinați smântâna și condimentul taco. Când amestecul răcit este suficient de îngroșat, întindeți un strat de amestec de smântână peste stratul de guacamol. Topiți stratul de smântână cu brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
SmântânăSmântână
GuacamolGuacamol
BrânzăBrânză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Încingeți straturile cu jalapenos și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
TomateTomate

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista