Cel Mai Bun Vreodată Rugelach
Cel mai bun vreodată Rugelach necesită aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 56 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr brun, albuș de ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Rugelach, Rugelach, și Rugelach pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați brânza de vaci și 1 cană de unt într-un castron.
Se amestecă bine, apoi se amestecă treptat făina. Aluatul va fi lipicios. Împărțiți aluatul în treimi și înfășurați cu hârtie cerată. Se da la frigider cel putin 2 ore.
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Combinați restul de 1/4 cană de unt cu zahărul brun, scorțișoara, nucile pecan și stafidele. Pune deoparte.
Rulați câte o bilă de aluat la un moment dat într-un cerc de 9 inci pe o suprafață făinoasă, păstrând în același timp aluatul rămas răcit.
Întindeți 1 lingură de marmeladă de portocale opțională peste cerc. Apăsați ușor 1/3 din amestecul de nuci în aluat.
Tăiați cercul în 16 pene.
Rulați fiecare pană strâns, începând cu capătul larg.
Așezați cookie-ul cu fața în jos pe foaia de copt pregătită. Repetați cu aluatul rămas. Bateți albușul cu apa într-un castron mic, apoi periați amestecul pe fiecare prăjitură.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 18 până la 20 de minute.