Cel Mai Bun Vreodată Fudge
Nevoie de un desert fără gluten? Cel mai bun Fudge vreodată ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 381 calorii. Această rețetă servește 23. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semi-dulci, mămăligă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Fulgi de ovăz Fudge Revel baruri aka Fudge Jumbles, Floare De Perete Fudge {Roșu Chile Fudge}, și Ciocolată Fudge Cupcakes umplut cu ciocolată Fudge Cookie Bar și bezea bezea glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unsoare 1-11x16 inch jelly roll pan. Pune deoparte.
Combinați zahărul, laptele, vanilia și untul într-o cratiță mare și grea. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Se fierbe timp de 2 minute.
Scoateți de pe foc și adăugați marshmallows, chipsuri de ciocolată semi-dulci, chipsuri de ciocolată cu lapte și ciocolată neîndulcită. Se amestecă până se topește și se omogenizează. Se amestecă nucile.
Se toarnă în tigăi pregătite.
Lăsați fudge să stea cel puțin 24 de ore înainte de a tăia în pătrate. Refrigerați pentru o tăiere mai ușoară.