Cel Mai Bun Tort De Morcovi
Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 685 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, ulei vegetal, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, și Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia 3 (9-inch) rotunde cakepans cu hârtie de ceară; ușor grăsime și făină de hârtie de ceară. Puneți tigăile deoparte.
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente.
Bateți ouăle și următoarele 4 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină, bătând la viteză mică până se omogenizează. Îndoiți morcovul și următoarele 3 ingrediente.
Se toarnă aluatul în torturile pregătite.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Stropiți glazura de lapte uniform peste straturi; se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 15 minute.
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.
Întindeți glazura de brânză cremă între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului.