Cel Mai Bun Tort De Cafea. Niciodată.

Cel Mai Bun Tort De Cafea. Niciodată. ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 279 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de nuci pecan, zahăr, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, Tort de cafea franceză-pregătiți ușor tortul de cafea de casă acasă, și Cană tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Cernem împreună făina, praful de copt și sarea. Bateți albușurile și dați deoparte. Unt de unt și zahăr.
Adăugați amestecul de făină și laptele alternativ până se combină. Nu exagera. Îndoiți albușurile bătute cu o spatulă de cauciuc.
Se întinde într-un 9 x 13 bine uns (sau mai mare!) tigaie de copt . O tigaie de tort cu laturile mai înalte ar fi best.In un castron separat, combinați ingredientele de topping cu un tăietor de patiserie până se sfărâmă.
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute sau până când nu mai jiggly.
Serviți cald - - - delicios!