Cel Mai Bun Tort Cu Strat De Ciocolată Fudge
Cel mai bun tort de ciocolată Fudge Layer ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână topping cu bici rece, apă, ciocolată semi-dulce a brutarului și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cel Mai Bun Tort Cu Strat De Ciocolată Fudge, Cel Mai Bun Tort Cu Strat De Ciocolată Fudge, și Tort cu strat de lămâie cu glazură de ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se taie 2 oz. ciocolată. Bateți amestecul de tort, amestecul de budincă uscată, ouăle, smântâna, uleiul și apa într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. Se amestecă ciocolata tocată.
Se toarnă în tigăi rotunde de 2 (9 inci) pulverizate cu spray de gătit.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește în tigăi 10 min. Slăbiți prăjiturile de pe părțile laterale ale tigăilor. Inversați pe rafturi de sârmă; îndepărtați ușor tigăile. Se răcește complet prăjiturile.
Cuptor cu microunde bici rece și ciocolată rămase în castron cu microunde pe mare 1-1 / 2 min. sau până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând după 1 min.
Lăsați să stea 15 min. pentru a îngroșa.
Stivați straturile de tort pe farfurie, umplând și glazurând cu amestec de bici rece.