Cel Mai Bun Sos De Grătar

Cel Mai Bun Sos De Grătar
Cel mai bun sos de grătar este un fără gluten și vegan sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 105 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de fum lichid, sos de chili, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Sos de grătar Kenny Rogers-deși este posibil să nu mai fie prin preajmă, puteți face sos de grătar la fel ca al lor, și Sos Tonkatsu (sos de grătar în stil japonez).

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți toate ingredientele la fierbere; reduceți căldura.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Fierbeti neacoperit 10 minute, amestecand ocazional.
3
Serviți sosul cald cu pui la grătar, carne de porc sau carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La GratarPui La Gratar
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Carnivor Zinfandel cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel
Carnivorul plin de corp Zinfandel este suculent, îndrăzneț, mare și aromat, oferind indicii de condimente cu o atingere netedă pentru un gust complet. Aromele intense de fructe întunecate de mure, prune și boysenberry sunt asortate cu note de mocha, ciocolată neagră, piper negru și condimente de copt. Aromele de vanilie și migdale prăjite persistă cu un finisaj lung și neted.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista