Cel Mai Bun Pâine Prăjită Franceză La Cuptor

Cel Mai Bun Pâine Prăjită Franceză La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați cel mai bun pâine prăjită la cuptor. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Această rețetă servește 15 și costă 30 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață la un preț foarte rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de lapte, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine Prăjită Franceză La Cuptor Peste Noapte, Pâine Prăjită Franceză Cu Caramel La Cuptor, și Pâine prăjită franceză la cuptor cu crustă de nucă de cocos cu sirop de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți un vas de copt de 9x13 inci cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Întindeți untul topit rămas pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
3
Presărați zahăr brun și scorțișoară uniform peste untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
4
Aranjați pâinea în două straturi peste amestecul de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
5
Bateți ouăle, laptele și sarea într-un castron; se toarnă peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Acoperiți și refrigerați peste noapte.
7
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista