Cel Mai Bun Pui Și Găluște

Cel Mai Bun Pui Și Găluște
D' cel mai bun pui n ' găluște ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 651 calorii. Această rețetă de la Toaterețete necesită pui, sare și piper, margarină și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 238 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supa de pui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și naut), Pui Shui Jiao (găluște de pui fiert), și Pui și găluște.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cernem făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați în scurtare până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă în apă până când amestecul formează o bilă. Împărțiți aluatul în jumătate și formați-l în bile. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Îndepărtați pielea de pe piept, coapsă și spatele puiului, dar lăsați-o pe picioare și aripi. Condimentați puiul cu sare condimentată și puneți-l într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se toarnă în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Adăugați ceapa, țelina și margarina. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la foc mic. Gatiti aproximativ 1 1/2 ore, pana cand puiul cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
6
Pe o suprafață ușor făinată, rulați o bilă de aluat la aproximativ 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Tăiați în pătrate de 2 inch. Puneți în bulion fierbinte și lăsați să gătească aproximativ 2 minute. Amestecați ușor pentru a preveni lipirea; adăugați mai multă apă dacă este necesar. Condimentează bulionul în timp ce găluștele se gătesc cu sare, piper și condimente de pasăre. Se fierbe timp de aproximativ 15 minute sau până când găluștele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista