Cel mai bun pui la grătar

Cel mai bun pui la grătar
The Ultimate Barbecued Chicken este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 6 porții. Acest fel principal are 588 de calorii, 23 g de proteine și 37 g de grăsime per porție. Pentru 1,35 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 141 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați ceapă, cimbru, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 71%. Încercați The Ultimate Barbecued Chicken, The Ultimate Barbecued Chicken și The Ultimate Barbecued Ribs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru saramură, într-un bol de amestecare, combinați apa, sarea, zahărul, usturoiul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Transferați saramura într-o pungă de plastic resigilabilă de 2 galoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Adăugați puiul, închideți punga și dați la frigider 2 ore (dacă aveți doar 15 minute, e bine) pentru a lăsa sarea și condimentele să pătrundă în pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Între timp, faceți sosul. Înfășurați slănina în jurul buchet de cimbru și legați-l cu sfoară de bucătărie, astfel încât să aveți un pachet frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6
Încinge aproximativ 2 linguri de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Adăugați cimbru și gătiți încet 3 până la 4 minute pentru a îngrășa slănina și a da sosului un gust plăcut de afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți încet, fără a colora, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați ingredientele rămase, amestecați sosul și reduceți focul la mic. Gatiti incet timp de 20 de minute pentru a se topi aromele. Odată ce sosul s-a terminat de gătit, scoateți aproximativ 1 1/2 căni de sos și rezervați-l pentru servire alături de puiul de la masă. Restul de sos gratar va fi folosit pentru baza picioarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
11
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar cu gaz sau cărbune la foc mediu. Luați câteva prosoape de hârtie și împăturiți-le de câteva ori pentru a face un pătrat gros. Ștergeți o cantitate mică de ulei pe prosopul de hârtie și ștergeți cu atenție și rapid grătarele fierbinți ale grătarului pentru a face o suprafață antiaderentă. Scoateți puiul din saramură, uscați-l pe prosoape de hârtie. Aranjați bucățile de pui pe grătarul preîncălzit și gătiți, întoarceți o dată la jumătatea drumului și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Transferați puiul marcat pe grătar pe o foaie de prăjituri și apoi puneți la cuptor. Gătiți puiul timp de 15 minute, scoateți-l din cuptor și apoi ungeți generos, acoperind fiecare centimetru din pulpe cu sosul de grătar și apoi întoarceți-l la cuptor pentru încă 25 până la 30 de minute, ungând puiul pentru a doua oară la jumătate. timpul de gătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
13
Serviți cu sos suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Zinfandel, Trandafir Spumant

Pui la gratar poate fi asociat cu Zinfandel si Sparkling rosé. Zinfandelul fructat și cu tanin scăzut este grozav pentru orice fel de mâncare lipicios și picant de pui la grătar. Dacă nu simți vinul roșu, va funcționa și un rosé spumant. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista