Cel mai bun pui la friptură

Cel mai bun pui la friptură
Puiul fript suprem ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 2,22 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine , 54 g de grăsimi și un total de 699 de calorii . 41 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți portocale, făină, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 62% . Ultimate Game Day Chicken Nachos , Ultimate Frozen Nucă de cocos „Înghețată” cu sos de ciocolată tare și The Ultimate Tiramisu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Albă Medie, Tăiată La Jumătate, Plus 1 Ceapă1 Ceapă Albă Medie, Tăiată La Jumătate, Plus 1 Ceapă
2
Clătiți puiul cu apă rece, în interior și în exterior. Uscați-l cu prosoape de hârtie. Împărțiți ierburile, păstrând 1/2 dintre ele întregi. Cealaltă jumătate se toacă mărunt. Intr-un castron mic, paseaza untul inmuiat cu ierburile tocate, pana se omogenizeaza. Frecați untul cu ierburi sub piele, precum și peste tot exteriorul puiului. Asezonați pasărea peste tot cu sare și piper. Umpleți cavitatea cu portocala, usturoiul, 1 ceapă și ierburile rămase. Legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie pentru a menține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Alba, Taiata In Jumatate, Plus 1 CeapaCeapa Alba, Taiata In Jumatate, Plus 1 Ceapa
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Pune puiul, cu pieptul în sus, într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Puneți ceapa rămasă în tigaie, ceea ce va ajuta la colorarea și aromatizarea sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați fâșiile de slănină peste pieptul de pui și coaceți-le timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
6
Scoateți slănina și ungeți puiul cu picături și gătiți încă 25 de minute pentru a rumeni pielea. Puiul este gata atunci când un termometru cu citire instantanee indică 165 de grade F când este introdus în partea cea mai groasă a coapsei (pulpele puiului ar trebui să se miște cu ușurință și din prize).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți puiul într-un platou și lăsați-l să stea timp de 10 minute, astfel încât sucul să se așeze înapoi în carne înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Între timp, scoateți ceapa înmuiată din tigaie. Înclinați tigaia astfel încât picuraturile să se adune într-un colț, îndepărtând cât mai multă grăsime posibil și lăsând picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Puneți tigaia deasupra aragazului la foc mediu și luați o lingură de lemn pentru a răzui aroma de pe fundul cratiței. Se amestecă făina în picurare pentru a face o pastă asemănătoare rouxului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Se toarnă bulionul de pui în etape; continuați să amestecați pentru a dizolva făina uniform pentru a preveni cocoloașele. Se amestecă sherry și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
11
Pentru a servi, tăiați puiul pe masă și stoarceți portocalele din cavitate peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
12
Dificultate: Ușoară
13
Sugestie de servire: cartofi fripți, creson și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista