Cel mai bun pui la friptură

Cel mai bun pui la friptură
Puiul fript suprem ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 2,22 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine , 54 g de grăsimi și un total de 699 de calorii . 41 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți portocale, făină, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 62% . Ultimate Game Day Chicken Nachos , Ultimate Frozen Nucă de cocos „Înghețată” cu sos de ciocolată tare și The Ultimate Tiramisu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Albă Medie, Tăiată La Jumătate, Plus 1 Ceapă1 Ceapă Albă Medie, Tăiată La Jumătate, Plus 1 Ceapă
2
Clătiți puiul cu apă rece, în interior și în exterior. Uscați-l cu prosoape de hârtie. Împărțiți ierburile, păstrând 1/2 dintre ele întregi. Cealaltă jumătate se toacă mărunt. Intr-un castron mic, paseaza untul inmuiat cu ierburile tocate, pana se omogenizeaza. Frecați untul cu ierburi sub piele, precum și peste tot exteriorul puiului. Asezonați pasărea peste tot cu sare și piper. Umpleți cavitatea cu portocala, usturoiul, 1 ceapă și ierburile rămase. Legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie pentru a menține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Alba, Taiata In Jumatate, Plus 1 CeapaCeapa Alba, Taiata In Jumatate, Plus 1 Ceapa
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Pune puiul, cu pieptul în sus, într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Puneți ceapa rămasă în tigaie, ceea ce va ajuta la colorarea și aromatizarea sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Așezați fâșiile de slănină peste pieptul de pui și coaceți-le timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
6
Scoateți slănina și ungeți puiul cu picături și gătiți încă 25 de minute pentru a rumeni pielea. Puiul este gata atunci când un termometru cu citire instantanee indică 165 de grade F când este introdus în partea cea mai groasă a coapsei (pulpele puiului ar trebui să se miște cu ușurință și din prize).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți puiul într-un platou și lăsați-l să stea timp de 10 minute, astfel încât sucul să se așeze înapoi în carne înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Între timp, scoateți ceapa înmuiată din tigaie. Înclinați tigaia astfel încât picuraturile să se adune într-un colț, îndepărtând cât mai multă grăsime posibil și lăsând picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Puneți tigaia deasupra aragazului la foc mediu și luați o lingură de lemn pentru a răzui aroma de pe fundul cratiței. Se amestecă făina în picurare pentru a face o pastă asemănătoare rouxului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Se toarnă bulionul de pui în etape; continuați să amestecați pentru a dizolva făina uniform pentru a preveni cocoloașele. Se amestecă sherry și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
11
Pentru a servi, tăiați puiul pe masă și stoarceți portocalele din cavitate peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
12
Dificultate: Ușoară
13
Sugestie de servire: cartofi fripți, creson și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista