Cel Mai Bun Pui La Cuptor
Cel mai bun pui la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 26 de fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, sos de soia, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Pui La Cuptor, Pui BBQ la cuptor, și Pui Sriracha La Cuptor.
Instrucțiuni
Se amestecă apă, ketchup, ceapă, sos de soia, sos Worcestershire, ulei de măsline, miere, făină, praf de usturoi, piper negru și păsări de curte condimentate împreună într-un cuptor olandez sigur pentru cuptor. Se fierbe la foc mediu, amestecând ocazional, până se amestecă aromele, 5 minute. Se răcește timp de 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Puneți puiul în cuptorul olandez și întoarceți-l pentru a acoperi amestecul de ketchup. Spoon 1/4 amestecul și ceapa în cavitatea de pui.
Puneți pieptul de pui în jos în cuptorul olandez; acoperiți cu un capac rezistent la cuptor.
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit, bătând o dată, timp de 45 de minute. Descoperiți cuptorul olandez și creșteți căldura la 400 grade F (200 grade C).
Întoarceți pieptul de pui în sus și coaceți până când puiul s-a rumenit, încă aproximativ 15 minute.
Lăsați puiul să stea aproximativ 10 minute înainte de servire.