Cel mai bun fleică l-am făcut vreodată

Cel mai bun fleică l-am făcut vreodată
Cel mai bun fleică l-am făcut vreodată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de usturoi, sos worcestershire, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până biscuiti rotund unt ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Ritz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Cel mai bun fleică l-am făcut vreodată, Carne De Vită, și Fleică De Casă (Cum A Făcut Bunica!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și gătiți ceapa și usturoiul 5 minute, până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4
Într-un castron mare, amestecați ceapa și usturoiul, carnea de vită, pâinea sfărâmată, biscuiții zdrobiți, oul, smântâna, sosul Worcestershire și 1/2 sos de roșii. Se amestecă treptat în lapte 1 linguriță la un moment dat până când amestecul este umed, dar nu ud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pentru LegarePentru Legare
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Transferați amestecul într-o tigaie de pâine de 5x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit 40 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 400 grade F (200 grade C) și continuați să coaceți 15 minute, la o temperatură internă de 160 grade F (70 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Într-un castron mic, amestecați restul de sos de roșii și ketchup.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se toarnă peste partea superioară a pâinii de carne și se continuă coacerea timp de 10 minute.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista