Cel mai bun fleică l-am făcut vreodată

Cel mai bun fleică l-am făcut vreodată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de usturoi, sos worcestershire, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până biscuiti rotund unt ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Ritz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Cel mai bun fleică l-am făcut vreodată, Carne De Vită, și Fleică De Casă (Cum A Făcut Bunica!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și gătiți ceapa și usturoiul 5 minute, până când ceapa este fragedă.
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mare, amestecați ceapa și usturoiul, carnea de vită, pâinea sfărâmată, biscuiții zdrobiți, oul, smântâna, sosul Worcestershire și 1/2 sos de roșii. Se amestecă treptat în lapte 1 linguriță la un moment dat până când amestecul este umed, dar nu ud.
Transferați amestecul într-o tigaie de pâine de 5x9 inci.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit 40 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 400 grade F (200 grade C) și continuați să coaceți 15 minute, la o temperatură internă de 160 grade F (70 grade C).
Într-un castron mic, amestecați restul de sos de roșii și ketchup.
Se toarnă peste partea superioară a pâinii de carne și se continuă coacerea timp de 10 minute.