Cel Mai Bun Fleică

Cel Mai Bun Fleică
Cel mai bun fleică vreodată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 348 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de apă, pesmet, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care veți avea nevoie vreodată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă bine 1/2 cană de supă de roșii, carne de vită, amestec de supă de ceapă, pesmet și ou într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Așezați amestecul într-o tigaie de copt de 13x9x2 inci și formați ferm într-o pâine de 8x4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți la 350 de grade F timp de 1 oră 15 minute sau până când pâinea de carne este gătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Încălziți 2 linguri de picături de tigaie, supa de roșii rămasă și apă într-o cratiță de 1 litru la foc mediu până când amestecul este fierbinte și clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Serviți sosul cu pâinea de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista