Cel Mai Bun Fleică

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cea mai bună pâine de carne. O porție conține 404 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Allrecipes. 1245 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, carne de vită măcinată, sos de friptură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care veți avea nevoie vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de pâine de 8 1/2 x 4 1/2 inch.
Într-un bol de amestecare, combinați carnea de vită măcinată, sarea, oul, piperul negru și firimiturile de pâine.
Se toarnă laptele, 3 linguri de sos de friptură, ceapa și ardeiul gras verde.
Așezați amestecul în tigaia pregătită și formați-o într-o pâine.
Ungeți blatul cu sosul de friptură rămas.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră sau până când ați terminat. Se lasă să stea 5 minute înainte de feliere.