Cel Mai Bun Eggnog

Cel Mai Bun Eggnog
Cel mai bun Eggnog este un vegetarian băutură. Această rețetă face 8 porții cu 918 calorii, 14g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $7.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Un amestec de bourbon, nucșoară, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Chow. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 30%. Rețete similare includ Eggnog pâine cu ciocolată cu unt brun glazură de Eggnog, Budincă de pâine cu Croissant de ouă cu sirop de ouă de Caramel, și Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile rezervate într-un recipient foarte curat și etanș și congelați până când eggnogul este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Lichior De OuăLichior De Ouă
2
Combinați gălbenușurile și zahărul într-un castron mare și bateți până când sunt bine amestecate și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina.
4
Transferați amestecul într-un borcan de sticlă de 1 galon și sigilați bine capacul. (Alternativ, îl puteți îmbutelia.)
5
Se pune la frigider cel puțin 1 săptămână și până la 3 weeks.To serviți: cu o seară înainte de servire, puneți albușurile congelate la frigider pentru a se dezgheța.Când sunt gata de servit, lăsați albușurile să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
6
Așezați albușurile în vasul foarte curat al unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
7
Bateți cu viteză mare până se formează vârfuri rigide, aproximativ 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Scoateți într-un castron mare de pumn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Așezați crema în vasul mixerului standului (nu este nevoie să spălați vasul) și bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
10
Scoateți în vasul de perforare.Amestecați baza de ouă cu o spatulă de cauciuc pentru a recombina, apoi adăugați-o în vasul de perforare. Bateți ușor eggnogul împreună până când se combină și nu rămân buzunare mari de alb sau smântână (nu exagerați sau veți dezumfla eggnogul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De OuăLichior De Ouă
CremăCremă
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
BolBol
11
Serviți în cupe de pumn peste gheață, dacă doriți, și garnisite cu nucșoară rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PunchPunch
GheațăGheață
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista