Cel Mai Bun Eggnog
Cel mai bun Eggnog este un vegetarian băutură. Această rețetă face 8 porții cu 918 calorii, 14g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $7.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Un amestec de bourbon, nucșoară, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Chow. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 30%. Rețete similare includ Eggnog pâine cu ciocolată cu unt brun glazură de Eggnog, Budincă de pâine cu Croissant de ouă cu sirop de ouă de Caramel, și Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă.
Instrucțiuni
Așezați albușurile rezervate într-un recipient foarte curat și etanș și congelați până când eggnogul este gata de servit.
Combinați gălbenușurile și zahărul într-un castron mare și bateți până când sunt bine amestecate și cremoase.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina.
Transferați amestecul într-un borcan de sticlă de 1 galon și sigilați bine capacul. (Alternativ, îl puteți îmbutelia.)
Se pune la frigider cel puțin 1 săptămână și până la 3 weeks.To serviți: cu o seară înainte de servire, puneți albușurile congelate la frigider pentru a se dezgheța.Când sunt gata de servit, lăsați albușurile să ajungă la temperatura camerei.
Așezați albușurile în vasul foarte curat al unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici.
Bateți cu viteză mare până se formează vârfuri rigide, aproximativ 2 până la 3 minute.
Scoateți într-un castron mare de pumn.
Așezați crema în vasul mixerului standului (nu este nevoie să spălați vasul) și bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 până la 2 minute.
Scoateți în vasul de perforare.Amestecați baza de ouă cu o spatulă de cauciuc pentru a recombina, apoi adăugați-o în vasul de perforare. Bateți ușor eggnogul împreună până când se combină și nu rămân buzunare mari de alb sau smântână (nu exagerați sau veți dezumfla eggnogul).
Serviți în cupe de pumn peste gheață, dacă doriți, și garnisite cu nucșoară rasă.