Cel mai bun din ambele lumi friptură de pui

Cel mai bun din ambele lumi friptura de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 165g de proteine, 154g de grăsime, și un total de 2144 calorii. Pentru $ 6.76 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Dacă aveți usturoi, sare și piper măcinat, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 36 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 96%. Rețete similare includ Cel mai bun-din-ambele-lumi Dressing, Cel mai bun din ambele lumi cartofi Anna, și Lumi Mai Simplu Hot Fudge Tort.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Scoateți pachetul giblet din cavitatea de pui și pat pasăre bine uscat cu prosoape de hârtie.
Puneți 1 lingură de unt în cavitatea de pui, presărați sare și piper negru în cavitate și umpleți cavitatea cu ceapă, țelină și bucăți de lămâie. Slăbiți pielea peste piept și coapsa de pui cu degetele și introduceți felii de usturoi sub piele.
Așezați pieptul de pui cu fața în sus pe un raft așezat într-o tigaie.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mic; adăugați pătrunjel uscat și condimente italiene.
Se toarnă jumătate din amestecul de unt-ierburi peste pui și se freacă untul condimentat pe toate părțile de pui. Rezervați amestecul de unt rămas.
Prăjiți puiul în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, apoi scoateți și întoarceți puiul, astfel încât partea pieptului să fie în jos.
Se toarnă jumătatea rămasă de unt condimentat peste pui, perindându-l peste toate părțile păsării. Reveniți la cuptor și prăjiți încă 10 minute.
Reduceți căldura cuptorului la 325 grade F (165 grade C). Prăjiți puiul până când pielea este crocantă și maro și sucurile sunt limpezi, încă 1 oră și încă 20 de minute. Un termometru de carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei, fără a atinge osul, ar trebui să citească 160 de grade F (70 de grade C).
Lăsați puiul să se odihnească, neacoperit, timp de 10 minute înainte de servire.