Cel mai bun desert de rubarbă al lui Nikki

Cel mai bun desert de rubarbă al lui Nikki
Cel mai bun desert de rubarbă al lui Nikki este lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă face 12 porții cu 402 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, unt, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 18%. Rețete similare sunt Desert De Rubarbă, Desert De Gheață Cu Rubarbă, și Desert Crocant De Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă 3 căni de făină și zahăr brun într-un castron mare; tăiați untul înmuiat cu un cuțit sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Rezervați 1 1/2 căni amestec de făină; bateți restul în fundul unei tigaie de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
CuțitCuțit
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este ușor rumenită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Bateți ouăle într-un castron mare; amestecați 1/4 cană de făină, zahăr alb, jumătate și jumătate și sare în ouă, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Presărați rubarba tocată peste crusta coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Se toarnă amestecul de ouă peste rubarbă; se acoperă cu amestec de făină rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ouăle sunt setate și ușor rumenite, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Desertul poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista