Cel Mai Bun Darned Pui La Gratar Vreodată

Cel mai bun Darned pui la gratar vreodată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 66g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 905 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cimbru măcinat, pudră de ceapă, ardei pasilla chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Darned Lângă Zahăr Gratuit Nu-Coace Plăcinte, Darned Bun Dezosate Coaste Scurte, și Pui la grătar cu vinetă prăjită cu usturoi-Oregano și cartofi la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 11 ingrediente într-un castron mare.
Îndepărtați amestecul de 1/4 cană și lăsați-l deoparte.
Adăugați sos de soia la condimentul rămas și amestecați bine pentru a forma o pastă.
Așezați bucățile de pui și frunzele de dafin într-un castron mare și frecați puiul uniform cu pastă. Acoperiți bine cu folie de plastic și răciți 6 până la 8 ore.
Scoateți puiul din frigider cu aproximativ 1 1/2 ore înainte de grătar, astfel încât să ajungă la temperatura camerei. Topiți untul și amestecați amestecul de condimente rezervat de 1/4 cană. Pune deoparte.
Pregătiți un foc fierbinte (400 până la 45
prin îngrămădirea cărbunelui pe o parte a grătarului, lăsând cealaltă parte goală. Dacă utilizați grătar cu gaz, aprindeți doar o parte.
Puneți bucățile de pui peste partea mai rece și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 25 de minute pentru sâni și 30 de minute pentru coapse și picioare.
Transferați puiul pe partea fierbinte și grătiți, rotind de mai multe ori și ungând cu amestec de unt rezervat, până când temperatura internă ajunge la 175, aproximativ 7 1/2 minute pe parte pentru sâni, 3 1/2 minute pe parte pentru coapse și 2 1/2 minute pe parte pentru picioare.
Scoateți din grătar și lăsați să stea cu 10 minute înainte de servire.