Cel Mai Bun Curcan Urât
Cel mai bun curcan urât ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 542 calorii. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână curcan, ulei de măsline extravirgin, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Pam ' s urât Dip, Tort Urât Cu Susul În Jos, și Tort De Ciocolată Urât.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C) clătiți curcanul în interior și în exterior și uscați-l cu prosoape de hârtie. Frecați uleiul de măsline și sarea peste toată pasărea.
Așezați bucățile de măr în interiorul cavității.
Așezați pieptul de curcan în jos într-o tigaie mare.
Prăjiți timp de 3 ore în cuptorul preîncălzit.
Scoateți din cuptor și întoarceți cu grijă pasărea, astfel încât partea sânului să fie orientată în sus. Reveniți la cuptor și gătiți până când temperatura internă a celei mai groase părți a coapsei a atins 180 de grade F (82 de grade C). Lăsați curcanul să se odihnească aproximativ 30 de minute înainte de a sculpta.