Cel mai bun curcan umplut grecesc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 18 și costă 5,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 230g de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1883 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Încercați Chiftele De Curcan Grecești, Burgeri De Curcan Grecesc, și Cursoare Grecești Din Turcia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Clătiți curcanul în interior și în exterior și uscați-l cu prosoape de hârtie. Frecați sucul de lămâie pe tot curcanul și în interiorul cavității. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și gătiți timp de aproximativ 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați ficatul tocat și mielul măcinat. Gatiti, amestecand sa se rumeneasca, pana se rumeneste uniform. Se amestecă orezul, scorțișoara, menta și pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Miel Măcinat
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Se amestecă în 1 cană de apă și se condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc mic timp de 10 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Umpleți curcanul cu amestecul de umplutură și strângeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
7
Așezați pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială și turnați restul de 2 căni de apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
8
Se amestecă împreună sucul de lămâie rămas și untul topit. Acesta este sosul de ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C) și continuați să prăjiți încă 2 ore sau până când temperatura internă a celei mai groase părți a coapsei atinge 180 grade F (80 grade C). Ungeți ocazional cu untul topit și sucul de lămâie.