Cel Mai Bun Cornbread-Cârnați Umplutura
Cel mai bun-vreodată Cornbread-cârnați umplutura ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 460 calorii. Un amestec de cârnați de porc picant în vrac, salvie, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare includ Umplutură De Pâine De Porumb Cu Cârnați, Umplutură de pâine de porumb și cârnați, și Umplutură De Cârnați De Porumb.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte de a dori să faceți umplutura, coaceți amestecul de pâine de porumb conform instrucțiunilor pachetului, scoateți-l din tigaie, acoperiți ușor cu o cârpă și lăsați-l să se usuce peste noapte. Rupeți pâinea în bucăți și lăsați-o afară peste noapte să se usuce.
Cu aproximativ 1/2 oră înainte de servire, preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C) și ungeți un vas de copt de 1 1/2 litru.
Așezați cârnații într-o tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați cârnații, rupându-l în timp ce gătește, până când carnea se rumeneste, 8 până la 10 minute. Se amestecă țelina și ceapa și se gătește până când ceapa este translucidă, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute. Se amestecă în salvie.
Rupeți și sfărâmați pâinea de porumb într-un castron mare. Rupeți pâinea în bucăți de 1/2 inch și amestecați-o ușor cu pâinea de porumb.
Se toarnă untul topit, se amestecă pentru a se combina și se amestecă ușor în amestecul de cârnați.
Bateți bulionul de pui cu ouăle și amestecați în amestecul de pâine de porumb.
Așezați umplutura în vasul de copt pregătit, acoperiți cu folie și coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este gătită și fierbinte, aproximativ 30 de minute. Descoperiți vasul și reveniți la cuptor pentru a coace până când blatul se rumeneste ușor, încă aproximativ 10 minute.