Cel mai bun Chili de curcan din lume

Cel mai bun Chili de curcan din lume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați cel mai bun Chili de curcan din lume. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 2.07 pe portie. Acest curs principal are 310 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână fasole, usturoi, porumb de sâmburi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 64%. Încercați Chili Din Lumea Nouă, Cel mai simplu Chili din lume, și Chiftele De Curcan Italiene În Stil Vechi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei fierbinte pana cand sunt moi si translucide, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Încălziți o oală mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati condimentele de curcan si chili in oala fierbinte pana cand curcanul se rumeneste si se rumeneste, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 14 Oz Cutii De Roșii Tăiate CubulețeAproximativ 14 Oz Cutii De Roșii Tăiate Cubulețe
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se amestecă amestecul de ceapă-usturoi în amestecul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați fasole chili, porumb, fasole neagră, apă, roșii tăiate cubulețe și pastă de roșii; se amestecă. Se aduce la foc mic, se reduce focul la minim și se fierbe până se amestecă aromele, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Rot*el Sau Altă Marcă Roșii Cubulețe Prăjite La Foc Cu Chili (nescurcate)Rot*el Sau Altă Marcă Roșii Cubulețe Prăjite La Foc Cu Chili (nescurcate)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista