Cel mai bun Burger vreodată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 507 calorii, 42G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 3.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de maioneză, carne de friptură chuck, carne de friptură de mușchi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi, Rețetă de burger de vită (burger elvis cu salată și castraveți), și New York Burger Week: Burger covrig cu brânză de bere.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: demaror de coș de fum, cărbune natural și grătar de ceainic
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Treceți carnea prin cea mai grosieră matriță a unei mașini de tocat alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați carnea măcinată într-un bol și amestecați împreună pentru a distribui uniform diferitele tipuri de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se pune la frigider neacoperit, timp de 2 ore.
6
După 2 ore, umpleți un starter mare de coș cu cărbune și lumină. Odată ce cărbunii sunt de culoare albă cenușie, transferați pe un grătar de ceainic și răspândiți uniform. Setați grătarul peste cărbuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
În timp ce cărbunii se încălzesc, modelați carnea în 4 chiftele care au o greutate de 6 uncii și o grosime de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Presărați fiecare patty pe ambele părți cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)
9
Așezați pe grătar și nu vă mișcați timp de 2 minute. Întoarceți burgerii la fiecare 2 minute până când ating o temperatură internă de 135 de grade pe un termometru citit instantaneu. Urmăriți punctele fierbinți și mutați burgerii dacă apar flare-up-uri. Rezista tentatiei de a sparge în jos pe chiftele.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
10
Scoateți burgerii de pe foc pe o farfurie și pregătiți chiflele așezându-le pe grătar, tăiate cu fața în jos timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Scoateți și așezați-le tăiate cu fața în sus pe un platou. Împărțiți brânza uniform între chiflele de sus, așezați carnea deasupra brânzei. Înveliți partea tăiată a fiecărui coc de jos cu puțină maioneză și așezați deasupra cărnii. Lăsați fiecare burger să stea cu capul în jos timp de un minut înainte de a răsturna și consuma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch