Cel mai bun Bok Choy este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 121 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, ciuperci cremini, sos de pește și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este super. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Shanghai Bok Choy / Baby Bok Choy (2 în 1 Mese) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un wok sau o tigaie mare de sote, adăugați uleiul de struguri și când aproape fumați, adăugați ceapa și ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Se sotează, amestecând continuu, timp de 2 minute.
3
Adăugați fasolea verde și ciupercile și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De șalote, Tocate
4
Adăugați bok choy, usturoiul, sosul de soia și sosul de pește și sotati până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri