Cedru-creveți și scoici aburite cu maioneză de ceapă

Cedru-creveți și scoici aburite cu maioneză de ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții și scoicile aburite cu cedru cu maioneză de ceapă. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 6 și costă $2.68 pe portie. O porție conține 355 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați creveți, ulei de struguri, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici Japoneze (Scoici Aburit Sake), Linguine rapidă cu creveți, scoici, usturoi și ardei iute, și Creveți Picante Cu Wasabi Și Maioneză De Coriandru.

Instrucțiuni

1
Clătiți o scândură de grătar de cedru * sau clătiți 3 căni de chipsuri de fumat de arin sau cireș într-o strecurătoare. Dacă folosiți scândură, puneți-o într-o tigaie și greutatea cu un borcan greu. Dacă utilizați chipsuri, puneți-le într-un castron și greutatea cu un castron mai mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
2
Adăugați apă pentru a acoperi scândura sau așchii. Înmuiați cel puțin 6 și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ApăApă
3
Crăpați oul într-un blender și adăugați oțet, sare, muștar și piper. Vârtej pentru a se amesteca. Cu motorul pornit, se toarnă încet ulei, învârtindu-se până se încorporează și maioneza este groasă. Răsturnați mayo într-un castron și amestecați ceapa tocată. Se răcește până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
OțetOțet
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scurgeți apa din scândură sau așchii, economisind 1 cană. Setați așchii de scândură sau împrăștiați în tigaie, apoi puneți un suport de răcire deasupra. Acoperiți tigaia bine cu folie și coaceți până când este foarte parfumată, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Încălziți apa rezervată până la abur. Aranjați scoici la bord sau chipsuri și acoperiți tigaia, lăsând un colț deschis. Adăugați cu grijă apă fierbinte și închideți folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ScoiciScoici
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Coaceți 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Adăugați creveți într-un singur strat, apoi coaceți, bine acoperit, până când scoicile se deschid și creveții sunt gătite în cea mai groasă parte, încă 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați creveții și scoicile într-un castron de servire, folosind o lingură cu fante. Împrăștiați ceapa tăiată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CrevețiCreveți
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
10
Se servește cu maioneză de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
MaionezăMaioneză
11
* Găsiți scândură sau chipsuri la un magazin alimentar cu consumabile pentru grătar sau la barbecuewood.com
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista