Cedru-creveți și scoici aburite cu maioneză de ceapă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții și scoicile aburite cu cedru cu maioneză de ceapă. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 6 și costă $2.68 pe portie. O porție conține 355 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați creveți, ulei de struguri, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici Japoneze (Scoici Aburit Sake), Linguine rapidă cu creveți, scoici, usturoi și ardei iute, și Creveți Picante Cu Wasabi Și Maioneză De Coriandru.
Instrucțiuni
Clătiți o scândură de grătar de cedru * sau clătiți 3 căni de chipsuri de fumat de arin sau cireș într-o strecurătoare. Dacă folosiți scândură, puneți-o într-o tigaie și greutatea cu un borcan greu. Dacă utilizați chipsuri, puneți-le într-un castron și greutatea cu un castron mai mic.
Adăugați apă pentru a acoperi scândura sau așchii. Înmuiați cel puțin 6 și până la 24 de ore.
Crăpați oul într-un blender și adăugați oțet, sare, muștar și piper. Vârtej pentru a se amesteca. Cu motorul pornit, se toarnă încet ulei, învârtindu-se până se încorporează și maioneza este groasă. Răsturnați mayo într-un castron și amestecați ceapa tocată. Se răcește până la servire.
Preîncălziți cuptorul la 50
Scurgeți apa din scândură sau așchii, economisind 1 cană. Setați așchii de scândură sau împrăștiați în tigaie, apoi puneți un suport de răcire deasupra. Acoperiți tigaia bine cu folie și coaceți până când este foarte parfumată, aproximativ 20 de minute.
Încălziți apa rezervată până la abur. Aranjați scoici la bord sau chipsuri și acoperiți tigaia, lăsând un colț deschis. Adăugați cu grijă apă fierbinte și închideți folia.
Adăugați creveți într-un singur strat, apoi coaceți, bine acoperit, până când scoicile se deschid și creveții sunt gătite în cea mai groasă parte, încă 6 până la 8 minute.
Transferați creveții și scoicile într-un castron de servire, folosind o lingură cu fante. Împrăștiați ceapa tăiată deasupra.
Se servește cu maioneză de ceapă.
* Găsiți scândură sau chipsuri la un magazin alimentar cu consumabile pentru grătar sau la barbecuewood.com
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.