Ceci alla Siciliana
Ceci alla Siciliana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 10 și costă $2.1 pe portie. O porție conține 566 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline extravirgin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de șampanie, puteți urma acest fel principal cu Sampanie Jello Parfaits-Scăzut De Calorii ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spaghetti con Pesto alla Siciliana, Cassatan alla Siciliana (tartă cu cremă siciliană), și Pește-Spadă Siciliana.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați nautul, țelina, ceapa, pătrunjelul, ardeii iute, usturoiul, uleiul de măsline și oțetul. Condimentează, după gust, cu sare.
Se servește imediat sau se lasă să stea 1 sau 2 ore și se condimentează din nou chiar înainte de servire.
Feliați pâinea în felii groase de 1/2 inch. Prăjiți pe un grătar preîncălzit sau la cuptor timp de 4 până la 5 minute.
Periați 1laterale cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Puneți o parte din amestecul de năut peste feliile de pâine și serviți imediat.