Ceapă și ciuperci la grătar cu smântână calcaroasă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa și ciupercile la grătar cu smântână calcaroasă. Această rețetă servește 4. O porție conține 258 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci portobello, coajă de tei, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Smântână Smântână, Cum se gătește: fasole verde vegană și ciuperci cu sos dulce și acru și ceapă caramelizată, și Ceapa La Cuptor Cu Smantana.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați smântâna, sucul, coaja, sarea și piperul într-un bol mediu nereactiv. A se păstra, acoperit la frigider până când este gata de utilizare.
Încălziți o tigaie de grătar ușor unsă la foc mediu. Între timp, ungeți ceapa și ciupercile cu ulei și condimentați bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Când tigaia de grătar este încălzită, adăugați ceapa tăiată în jos și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați ciupercile și grătarul până când sunt carbonizate și moi, aproximativ 10 minute.
Serviți imediat cu sos de smântână.