Ceapă și ciuperci la grătar cu smântână calcaroasă

Ceapă și ciuperci la grătar cu smântână calcaroasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa și ciupercile la grătar cu smântână calcaroasă. Această rețetă servește 4. O porție conține 258 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci portobello, coajă de tei, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Smântână Smântână, Cum se gătește: fasole verde vegană și ciuperci cu sos dulce și acru și ceapă caramelizată, și Ceapa La Cuptor Cu Smantana.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați smântâna, sucul, coaja, sarea și piperul într-un bol mediu nereactiv. A se păstra, acoperit la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți o tigaie de grătar ușor unsă la foc mediu. Între timp, ungeți ceapa și ciupercile cu ulei și condimentați bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4
Când tigaia de grătar este încălzită, adăugați ceapa tăiată în jos și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5
Transferați pe o farfurie.
6
Adăugați ciupercile și grătarul până când sunt carbonizate și moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Serviți imediat cu sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista