Ceapă înflorită și sos de scufundare

Ceapă înflorită și sos de scufundare
Ceapa înflorită și sosul de scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 432 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ceapă înflorită și sos de scufundare, Ceapă Înflorită, și Ceapă Înflorită La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sos: într-un castron mediu, combinați maioneză, ketchup, hrean, 1/3 linguriță boia de ardei, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță oregano, un piper negru măcinat și piper cayenne; se amestecă bine. Păstrați sosul acoperit la frigider până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pentru a face aluatul: într-un castron mediu, bateți oul și adăugați lapte. Într-un castron separat, combinați făina, sarea, piperul cayenne, boiaua, piperul negru măcinat, oregano, cimbru și chimen; amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Pentru a tăia ceapa: feliați 1 inch din partea superioară și inferioară a cepei și îndepărtați pielea de hârtie. Folosiți un cuțit subțire pentru a tăia un miez cu diametrul de 1 inch din mijlocul cepei. Acum folosiți un cuțit foarte ascuțit și mare pentru a tăia ceapa de mai multe ori în centru pentru a crea 'petale': mai întâi feliați prin Centrul cepei până la aproximativ trei sferturi din drum în jos. Întoarceți ceapa la 90 de grade și tăiați-o din nou într-un X peste prima felie. Continuați să tăiați secțiunile în jumătate, foarte atent până când ceapa a fost tăiată de 16 ori. Nu tăiați până la fundul cepei. (Ultimele 8 felii vor fi dificile, aveți grijă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Răspândiți petalele cepei în afară. Pentru a le menține separate, puteți arunca ceapa în apă clocotită timp de 1 minut și apoi în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Scufundați ceapa în amestecul de lapte și apoi acoperiți-o liberal cu amestecul de făină. Separați din nou petalele și presărați stratul uscat între ele. Odată ce sunteți sigur că ceapa este bine acoperită, înmuiați-o înapoi în amestecul umed și din nou în stratul uscat. Această scufundare dublă vă asigură că aveți o ceapă bine acoperită, deoarece o parte din acoperire se va spăla atunci când prăjiți ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o oală adâncă la 350 de grade F (175 de grade C). Asigurați-vă că utilizați suficient ulei pentru a acoperi complet ceapa când se prăjește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Prăjiți ceapa cu partea dreaptă în sus în ulei timp de 10 minute sau până se rumenesc. Când ceapa s-a rumenit, scoateți-o din ulei și lăsați-o să se scurgă pe un suport sau prosoape de hârtie. Deschideți ceapa mai largă din centru, astfel încât să puteți pune un mic vas din sosul de scufundare în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista