Ceapă Încrețită
Ceapa încrețită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 8 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 27 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Salată De Sfeclă Cu Cremă De Hrean Și Ceapă Dulce Încrețită, Salată de șuncă și smochine încrețite, și Supă de mazăre de primăvară cu șuncă încrețită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mică așezată la foc mediu-mic. O felie de ceapă ar trebui să sfârâie puțin când este adăugată la uleiul fierbinte.
Adăugați 1/2 din ceapă și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa devine maro auriu intens, aproximativ 7-10 minute.
Îndepărtați cu lingura cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și sare după gust. Ceapa va fi moale la început și va fi crocantă pe măsură ce se răcește. Repetați cu ceapa rămasă.