Ceapă Vidalia înăbușită și cremoasă
Ceapa Vidalian înăbușită și cremoasă durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,09 USD per porție, primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 219 de calorii. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Mergeți la magazin și luați vidalia, bulion de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 24%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt ceapa de Vidalian la cuptor, ceapa de Vidalian prăjită și ceapa de Vidalian la cuptor.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, topește untul la foc mediu; se amestecă mierea până se omogenizează.
Adăugați ceapa, bulionul și condimentele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, acoperit, 15-18 minute sau până când ceapa este fragedă.
Gatiti, descoperit, la foc mediu-mare 15-20 de minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand din cand in cand. Se amestecă smântâna; gătiți 3-5 minute mai mult sau până când sosul se îngroașă.