Ceapă Vidalia înăbușită și cremoasă

Ceapă Vidalia înăbușită și cremoasă
Ceapa Vidalian înăbușită și cremoasă durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,09 USD per porție, primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 219 de calorii. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Mergeți la magazin și luați vidalia, bulion de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 24%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt ceapa de Vidalian la cuptor, ceapa de Vidalian prăjită și ceapa de Vidalian la cuptor.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, topește untul la foc mediu; se amestecă mierea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa, bulionul și condimentele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, acoperit, 15-18 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Gatiti, descoperit, la foc mediu-mare 15-20 de minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand din cand in cand. Se amestecă smântâna; gătiți 3-5 minute mai mult sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista