Ceapa Vidalian înăbușită și cremoasă durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,09 USD per porție, primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 219 de calorii. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Mergeți la magazin și luați vidalia, bulion de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 24%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt ceapa de Vidalian la cuptor, ceapa de Vidalian prăjită și ceapa de Vidalian la cuptor.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, topește untul la foc mediu; se amestecă mierea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa, bulionul și condimentele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, acoperit, 15-18 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Gatiti, descoperit, la foc mediu-mare 15-20 de minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand din cand in cand. Se amestecă smântâna; gătiți 3-5 minute mai mult sau până când sosul se îngroașă.