Ceapă Vidalia Prăjită

Ceapă Vidalia Prăjită
Nevoie de o garnitură vegetariană? Ceapa Vidaliană prăjită ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți oregano, frunze de mărar proaspăt, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Adânc Prăjit Dulce Vidalian Ceapa Benzi, Vidalian Ceapa Dip, și Vidalian Ceapa Dip.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o friteuză la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Bateți împreună oul și laptele într-un castron de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Într-un castron separat combinați făina, sarea, ardeii, oregano, cimbru și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ArdeiArdei
ChimenChimen
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Feliați 1/2-un centimetru de partea superioară a cepei și partea inferioară a cepei. Feliați ceapa în jumătate, aproximativ 3/4-din drum în jos, fără a tăia până la capăt. Feliați în sferturi, apoi în 1 / 8s. repetați acest lucru până când ați tăiat ceapa în 14 secțiuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Întindeți" petalele " cepei și înmuiați ceapa în amestecul de lapte. Apoi acoperiți-l liberal cu ingredientele uscate. Separați "petalele" și presărați stratul uscat între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
CeapăCeapă
LapteLapte
6
Așezați ceapa bătută în uleiul încins și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Scoateți într-o tavă de foaie căptușită cu un prosop de hârtie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Într-un castron mic, combinați ingredientele și amestecați împreună. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Se servește cu ceapă Vidalia prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VidaliaCeapa Vidalia
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista