Ceapa, usturoiul, pâinea cu brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 65 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare, praf de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Supă de ceapă cu pâine cu brânză de usturoi herby, Pâine cu usturoi cu ceapă caramelizată și brânză de capră, și Pâine Cu Usturoi De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați apă, făină, lapte praf, zahăr, sare, unt sau margarină și drojdie în mașina de pâine în ordinea sugerată de producătorul dvs. Setați pentru ciclul de bază cu crusta ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Praf
Unt
Pâine
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Drojdie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Pâine
2
Când sună alerta sau când este indicat de producătorul dvs., adăugați pudra de usturoi, 2 linguri de fulgi de ceapă și toată brânza mărunțită. După ultima frământare presărați lingura rămasă de fulgi de ceapă peste aluat.