Ceapă Umplută La Grătar

Ceapa umplută la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 40 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de brânză philadelphia neufchatel, brânză Cheddar cu lapte, sos de vinaigretă balsamică lite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ceapă dulce umplută cu scoici la grătar, Pui la grătar bourbon la grătar umplut cu ardei și ceapă, și Carne De Porc La Grătar Abodo Cu Ceapă Umplută Esquite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati slanina in tigaie medie la foc mediu pana cand este crocanta. Între timp, tăiați o felie subțire deasupra fiecărei cepe; aruncați partea superioară. Folosiți o lingură mică pentru a scoate centrele de ceapă, lăsând coji groase de 1/2 inch. Se toacă fin ceapa îndepărtată.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante, rezervând 1 lingură. picături în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Adăugați 1/2 cană de ceapă tocată în picături în tigaie. (Rezervați orice ceapă tocată rămasă pentru o altă utilizare.) Gatiti 5 min. sau până când ceapa este crocantă.
Adăugați ardei iute și usturoi; gatiti 2 min. Se amestecă slănina.
Încălziți grătarul la foc mediu.
Se amestecă crema de brânză, brânza mărunțită și cimbru într-un castron mediu; se amestecă amestecul de slănină. Lingură în coji de ceapă.
Așezați 1 pe fiecare dintre cele 6 foi mari folie rezistentă; stropiți cu pansament. Înfășurați bine folia în jurul cepei, lăsând loc circulației căldurii în interior.
Grătar 25 min. sau până când ceapa este fragedă.