Ceapă roșie murată de la ' The Artisan Jewish Deli at Home

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați ceapa roșie murată de la 'The Artisan Jewish Deli acasă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.16 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de mere, ceapă, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pastrami Benedict din ' The Artisan Jewish Deli at Home, Salată clasică de pui de la ' The Artisan Jewish Deli acasă, și Salata "dieta" lui Zuke de la " The Artisan Jewish Deli at Home.
Instrucțiuni
Combinați ceapa, oțetul, zahărul, frunzele de dafin, bățul de scorțișoară, ardeiul roșu zdrobit, dacă folosiți, boabele de piper, cuișoarele și sarea într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe timp de 1 minut.
Adăugați ceapa și apoi scoateți tigaia de pe foc. Lăsați ceapa și saramura de murat să se răcească la temperatura camerei, apoi transferați într-un recipient nereactiv cu un capac etanș. Dați-l la frigider timp de 1 zi pentru a permite aromelor să se contopească. Ceapa roșie murată se va păstra la frigider până la 1 lună.