Ceapă roșie murată de la ' The Artisan Jewish Deli at Home

Ceapă roșie murată de la ' The Artisan Jewish Deli at Home
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați ceapa roșie murată de la 'The Artisan Jewish Deli acasă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.16 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de mere, ceapă, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pastrami Benedict din ' The Artisan Jewish Deli at Home, Salată clasică de pui de la ' The Artisan Jewish Deli acasă, și Salata "dieta" lui Zuke de la " The Artisan Jewish Deli at Home.

Instrucțiuni

1
Combinați ceapa, oțetul, zahărul, frunzele de dafin, bățul de scorțișoară, ardeiul roșu zdrobit, dacă folosiți, boabele de piper, cuișoarele și sarea într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa și apoi scoateți tigaia de pe foc. Lăsați ceapa și saramura de murat să se răcească la temperatura camerei, apoi transferați într-un recipient nereactiv cu un capac etanș. Dați-l la frigider timp de 1 zi pentru a permite aromelor să se contopească. Ceapa roșie murată se va păstra la frigider până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista