Ceapă Roșie Murată

Ceapă Roșie Murată
Ceapa roșie murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 59 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, frunze de dafin, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Ceapă Roșie Murată, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Ceapă Murată.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie mică la foc mediu-mare până când este fierbinte; adăugați coriandru și semințe de muștar și gătiți, amestecând continuu, 2 minute sau până la prăjit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
CoriandruCoriandru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață; puneți ceapa în castron. Înmuiați 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se scurge; se usucă. Puneți ceapa în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Aduceți oțetul de vin roșu și următoarele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se toarnă peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Lăsați să stea 5 minute.
7
Scurgere. Se amestecă semințele și ingredientele rămase. A se păstra într-un borcan etanș la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista