Ceapă Roșie Murată

Ceapă Roșie Murată
Ceapa roșie murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 58 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, apă, ardei iute serrano și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ceapă Roșie Murată, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Ceapă Murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apă fierbinte, oțet, zahăr și 1/2 linguriță de sare într-un vas de sticlă. Se amestecă până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ceapă, serranos și ardei roșu zdrobit. Se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți și răciți peste noapte. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
CeapăCeapă
3
Folosind lingura cu fante, transferați ceapa murată în farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista