Ceapă Roșie Murată
Ceapa roșie murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 58 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, apă, ardei iute serrano și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ceapă Roșie Murată, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Ceapă Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apă fierbinte, oțet, zahăr și 1/2 linguriță de sare într-un vas de sticlă. Se amestecă până se dizolvă zahărul și sarea.
Adăugați ceapă, serranos și ardei roșu zdrobit. Se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți și răciți peste noapte. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Păstrați la rece.
Folosind lingura cu fante, transferați ceapa murată în farfurii și serviți.