Ceapă Pâine Franceză
Reteta ceapa pâine franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră. Pentru 8 cenți pe porție, primești o pâine care servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 88 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, albuș de ou, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, Ceapă Pâine Franceză, și Pâine De Ceapă Franceză.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați 2 căni de făină, amestec de supă, drojdie, zahăr și sare; adăugați apă caldă și scurtare. Bateți la viteză medie timp de 3 minute.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 3 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Puneți aluatul în jos; frământați de 4-5 ori. Împărțiți în jumătate.
Rulați fiecare porție într-un 14-in. x 6-în. dreptunghi.
Rulați, în stil jeleu, începând cu o latură lungă; ciupiți marginile și capetele pentru a sigila.
Așezați cusătura cu fața în jos pe o foaie de copt unsă. Bateți albușul de ou și apa; periați peste pâini. Acoperiți cu folie de plastic care a fost pulverizată cu spray de gătit; lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30-40 de minute. Cu un cuțit ascuțit, faceți patru tăieturi diagonale superficiale în partea de sus.
Se coace la 375 la 30-35 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Mouton Cadet Bordeaux Rouge. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Mouton Cadet Bordeaux Rouge]()
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.