Ceapă-Pâine Din Plante
Pâinea cu ceapă ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 18. O porție conține 320 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți drojdie, lapte praf degresat instant, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Rețete similare includ Pâine Cu Ierburi De Ceapă, Pâine De Focaccia Din Plante De Ceapă, și Pâine mașină Herb și Crunch pâine de grâu.
Instrucțiuni
Combinați drojdia și 1 cană de apă caldă; lăsați să stea 5 minute.
Combinați amestecul de drojdie, restul de 3 căni de apă caldă, făina integrală de grâu și următoarele 7 ingrediente într-un bol mare de amestecare. Bateți la viteză medie a unui mixer electric până când se amestecă bine. Amestecați treptat suficientă făină universală rămasă pentru a face un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Se pune într-un castron acoperit cu spray de gătit, întorcându-se pentru a acoperi partea de sus. Acoperiți; lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 35 de minute sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos; împărțiți în treimi.
Rotiți 1 porție de aluat într-un dreptunghi de 14 x 7 inci.
Rulați, începând de la partea scurtă, apăsând pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți capetele pentru a sigila.
Așezați aluatul, cu cusătura în jos, într-o tigaie de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit. Repetați cu restul de 2 porții de aluat. Acoperiți; lăsați să se ridice într-un loc cald, fără curenți, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt lovite. Înveliți blaturile de pâini cu spray de gătit.
Scoateți imediat pâinile din tigăi; se răcește pe rafturile de sârmă.