Ceapă Prăjită Balsamică

Ceapă Prăjită Balsamică
Ceapa prăjită balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 84 cenți pe porție. O porție conține 203 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, unt, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Ceapă Balsamică Prăjită La Tigaie, Ceapă Prăjită Balsamică, și Ceapă și cartofi prăjiți balsamici.

Instrucțiuni

1
Poziționați 1 raft în centru și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 500 F. Linia 2 foi mari de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Tăiați ceapa prin capătul rădăcinii în pene groase de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Se pune într-un castron mediu; aruncați cu ulei. Aranjați ceapa, tăiată cu fața în jos, pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
4
Se presară sare și piper. Prăjiți până când ceapa este maro și fragedă, rotind tigăile în cuptor și întorcând ceapa o dată, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați zahăr și amestecați până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
7
Se ia de pe foc.
8
Adăugați oțet. Reveniți la căldură. Se fierbe până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. (Ceapa și glazura balsamică pot fi făcute cu 1 zi înainte. Mișto. Se acoperă separat și se răcește. Reîncălziți ceapa în cuptorul 375 F de aproximativ 15 minute. Se amestecă glazura la foc mic pentru a se încălzi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
OțetOțet
CeapăCeapă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Aranjați ceapa pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
10
Stropiți glazura peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista