Ceapă Prăjită Balsamică
Ceapa prăjită balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 84 cenți pe porție. O porție conține 203 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, unt, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Ceapă Balsamică Prăjită La Tigaie, Ceapă Prăjită Balsamică, și Ceapă și cartofi prăjiți balsamici.
Instrucțiuni
Poziționați 1 raft în centru și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 500 F. Linia 2 foi mari de copt cu folie.
Tăiați ceapa prin capătul rădăcinii în pene groase de 3/4 inch.
Se pune într-un castron mediu; aruncați cu ulei. Aranjați ceapa, tăiată cu fața în jos, pe foi de copt.
Se presară sare și piper. Prăjiți până când ceapa este maro și fragedă, rotind tigăile în cuptor și întorcând ceapa o dată, aproximativ 45 de minute.
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică grea la foc mediu-mare.
Adăugați zahăr și amestecați până se dizolvă zahărul.
Adăugați oțet. Reveniți la căldură. Se fierbe până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. (Ceapa și glazura balsamică pot fi făcute cu 1 zi înainte. Mișto. Se acoperă separat și se răcește. Reîncălziți ceapa în cuptorul 375 F de aproximativ 15 minute. Se amestecă glazura la foc mic pentru a se încălzi.)
Aranjați ceapa pe platou.