Ceapă Perlată Murată

Ceapă Perlată Murată
Ceapa perlată murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 63 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet, sare de conservare și murare, ceapă perlată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Ceapă Perlată Murată, Cotlete De Porc Cu Ceapă Perlată Murată Și Pancetta, și Ceapă De Perle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa o oală mare de apă clocotită 30 de secunde; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere. Tăiați și aruncați capetele fiecărei cepe și alunecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
2
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
3
În timp ce borcanele fierb, aduceți oțet, zahăr, sare și 1/2 cană de apă la fierbere într-un 6-qt. cuptor olandez din oțel inoxidabil sau emailat la foc mare. Se fierbe 3 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte
4
Adăugați ceapa decojită și reveniți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau până când ceapa este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
5
Așezați 1 1/4 linguriță. semințe de muștar, 1/2 linguriță. semințe de țelină și 4 cuișoare în fiecare borcan fierbinte. Împachetați ceapa strâns în borcane, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Acoperiți ceapa cu lichid de decapare fierbinte, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Sigilați și procesați borcane, procesând 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
6
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista