Ceapă napolitană și carne de vită Ragu- - - la Genovese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ceapa napolitană și carnea de vită Ragu---la Genovese. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $2.2 pe portie. O porție conține 345 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pancetta, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma salamul, puteți urma acest fel principal cu Salam De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Napolitan Ragu, Carne De Vită Ragu, și Pappardelle Cu Carpa De Vita 4.
Instrucțiuni
1
Se toacă pancetta, salamul și prosciutto împreună pentru a forma o pastă. Într-o oală mare, cu fund greu, încălziți uleiul de măsline și adăugați pasta de porc. Gatiti la foc mediu pentru a se inmuia, dar nu colorati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Fripturi De Carne Din New York
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Varză Proaspătă Mărunțită
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați carnea de vită și rumeniți bine pe toate părțile, astfel încât să se formeze o crustă maro profundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scoateți carnea de vită și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
În aceeași tigaie, adăugați ceapa, morcovii și țelina și gătiți 1 până la 2 minute, pentru a se înmuia, dar nu pentru a se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați roșiile, 1/2 linguriță de sare și vinul și aduceți la foc mic, răzuind fundul oalei cu o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți carnea de vită în oală, acoperiți oala bine și gătiți la foc mic timp de 2 1/2 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scoateți carnea din tigaie și lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti mezzani conform instructiunilor pachetului, pana cand se inmoaie inca al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaie cu sosul de carne. Aruncați la foc mare 1 minut pentru a acoperi pastele.