Ceapă Naan
Ceapa Naan ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție conține 217 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână iaurt cu lapte integral, făină, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Naan Cu Ciuperci Marsala Și Ceapă Caramelizată, usturoi naan, cum se face usturoi naan pe aragaz și cuptor, și naan de grâu integral cu drojdie, cum se face naan de grâu integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță mică la căldură medie-scăzută până la un termometru citit instant registers 100 F.
Transferați într-un castron micși măturică în drojdie și zahăr.
Lăsați să stea până laspumă, aproximativ 10 minute.
Bateti 3 1/2 cani de faina si 1 lingurita de sare inun castron mare pentru a se amesteca.
Adăugați amestecul de drojdie,ceapa, iaurtul și 2 linguri de ghee.
Se amestecă aluatpână când se amestecă, dar totuși shaggy.
Transferați aluatul într-o făină ușoarăsuprafața de lucru. Frământați până se formează un aluat neted, adăugând făină după cum este necesar (aluatul va fi lipicios), aproximativ 5 minute. Ungeți ușor un alt castron mare cu ghee, așezați aluatulîn castron și întoarceți-l la strat. Acoperiți cu plasticînfășurare.
Lăsați să crească într-o zonă caldă, fără pescajpână la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în 10bucăți. Folosind mâinile făinoase, rotiți fiecare bucatăîntr-o minge pe o suprafață ușor făinată.Acoperiți cu folie de plastic; lăsați să se odihnească 10 minute.
Încălziți o fontă mare sau alta greleskillet peste căldură medie-mare. Acoperă ușor cu ghee. Lucrând cu 1 bucată la un moment dat, întindeți aluatul cu mâinile sau întindeți-l cu un sucitor la 1/8" grosime.
Se presară cusare. Gatiti pana cand se usuca usor, se umfla si se gateste, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.Înfășurați în folie pentru a se încălzi până când este gata de servit.
Faceți înainte: aluatul Naan poate fi făcut4 ore înainte de modelare. Acoperiți și răciți.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Nigl Freiheit Gruner Veltliner]()
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.