Ceapa murată cu pâine și unt cu roșii verzi este o fără gluten și vegan rețetă cu 20 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 78 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Un amestec de oțet de cidru de mere, piper chile, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ceapă murată cu pâine și unt cu roșii verzi, Roșii verzi prăjite cu murături de pâine și unt R, și Fasole verde cu ceapă murată.
Instrucțiuni
1
Aruncați împreună primele 5 ingrediente într-un castron mare. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Transferați într-o strecurătoare; scurgeți 20 de minute. Ambalaj în 3(1-pt.) borcane, umplând la 1/2 inch de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Aduceți oțetul și următoarele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare; se fierbe, amestecând constant, 1 minut sau până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Lăsați să stea 5 minute.
5
Se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de ceapă în borcane, umplând la 1/2 inch de sus. Se răcește complet (aproximativ 20 de minute). Se acoperă cu capace și se răcește cu 8 ore înainte de servire. A se păstra la frigider până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore