Ceapă Mică Cu Glazură Balsamică
Ceapa mică cu glazură balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 168 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 3,95 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei de măsline, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ceapă Glazurată Balsamic, Ceapă Roșie Glazurată Balsamic, și Ceapă Cipollini Glazurată Balsamic.
Instrucțiuni
Adăugați jumătate de cipollini într-o oală cu apă clocotită; se fierbe 1 minut, apoi se transferă într-o strecurătoare cu o lingură cu fante și se clătește imediat cu apă rece. Repetați cu cipollini rămași, apoi ceapa perlată (în 2 loturi), apoi usturoiul.
Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați capetele rădăcinii și curățați ceapa și usturoiul pe o tăietură, tăind fiecare pe lungime și ținând degetul mare de vârful ascuțit pentru a împiedica miezul să stropească; apoi tăiați orice vârfuri fibroase. Puneți ceapa și usturoiul într-un castron și stropiți cu 1 lingură. ulei, frunzele de cimbru, piper și sare.
Se amestecă pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri. ulei la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă și usturoi, și saut, amestecând des, până când majoritatea sunt parțial rumenite.
Adăugați oțet și bulion; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când ceapa este fragedă și unele se destramă, 10 până la 20 de minute. Se amestecă ceapa verde și untul.
Folosind o lingură cu fante, transferați ceapa într-un bol de servire; acoperi. Se fierbe sosul la foc mare până la sirop și se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 4 minute. Se amestecă ușor în amestecul de ceapă; se acoperă cu crenguțe de cimbru.
Faceți înainte: răciți etanș până la 2 zile (adăugați ceapă verde și crenguțe de cimbru numai la sfârșit).