Ceapă Mică Cu Glazură Balsamică

Ceapă Mică Cu Glazură Balsamică
Ceapa mică cu glazură balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 168 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 3,95 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei de măsline, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ceapă Glazurată Balsamic, Ceapă Roșie Glazurată Balsamic, și Ceapă Cipollini Glazurată Balsamic.

Instrucțiuni

1
Adăugați jumătate de cipollini într-o oală cu apă clocotită; se fierbe 1 minut, apoi se transferă într-o strecurătoare cu o lingură cu fante și se clătește imediat cu apă rece. Repetați cu cipollini rămași, apoi ceapa perlată (în 2 loturi), apoi usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
UsturoiUsturoi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați capetele rădăcinii și curățați ceapa și usturoiul pe o tăietură, tăind fiecare pe lungime și ținând degetul mare de vârful ascuțit pentru a împiedica miezul să stropească; apoi tăiați orice vârfuri fibroase. Puneți ceapa și usturoiul într-un castron și stropiți cu 1 lingură. ulei, frunzele de cimbru, piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Placă De TăierePlacă De Tăiere
BolBol
3
Se amestecă pentru a acoperi.
4
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri. ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapă și usturoi, și saut, amestecând des, până când majoritatea sunt parțial rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
6
Adăugați oțet și bulion; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când ceapa este fragedă și unele se destramă, 10 până la 20 de minute. Se amestecă ceapa verde și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
OțetOțet
UntUnt
CeapăCeapă
BulionBulion
7
Folosind o lingură cu fante, transferați ceapa într-un bol de servire; acoperi. Se fierbe sosul la foc mare până la sirop și se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 4 minute. Se amestecă ușor în amestecul de ceapă; se acoperă cu crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
CeapăCeapă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
8
Faceți înainte: răciți etanș până la 2 zile (adăugați ceapă verde și crenguțe de cimbru numai la sfârșit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista