Ceapă Focaccia
Ceapa Focaccia ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 304 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această pâine. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ceapă Focaccia, Focaccia Cu Ceapă Roșie, și Ceapă Focaccia.
Instrucțiuni
Se toacă fin 1 ceapă. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați 3 linguri. uleiul de măsline, ceapa tocată, usturoiul și 1/2 linguriță. sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale, aproximativ 3 minute. Pune deoparte.
Între timp, în vasul unui mixer de stand, dizolvați drojdia în 1 cană de apă caldă (90 până la 105).
Lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Atașați cârligul de aluat și, cu mixerul la scăzut, adăugați lapte, 1 lingură. sare, zahăr și amestec de ceapă la drojdie. Lucrați în făină, câte 1 cană, până când aveți un aluat neted și elastic, aproximativ 3 minute.
Transferați aluatul într-un castron mare, Uns cu ulei. Acoperiți cu un prosop curat sau folie de plastic și lăsați să stea până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore. Puneți în jos, acoperiți și lăsați să stea până se dublează din nou în vrac, aproximativ 1 oră. Ungeți o foaie mare de copt cu margini (ideal 12 in. de 16 în.). Puneți din nou aluatul, transferați-l pe foaia de copt și folosiți-vă mâinile pentru a-l întinde și împingeți-l ușor într-un strat uniform. Acoperiți și lăsați să stea până când este moale și pufos, aproximativ 45 de minute.
Între timp, înjumătățiți și tăiați subțire restul de 2 cepe. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri rămase. ulei de măsline, ceapă și 1/2 linguriță. sare. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa este moale si incepe sa devina translucida, aproximativ 3 minute. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 45
Folosind degetele, faceți găuri direct în aluatul crescut.
Se întinde uniform amestecul de ceapă gătită deasupra și se presară cu 1/2 linguriță rămasă. sare.
Coaceți până devin aurii, 30 până la 35 de minute. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.
Se servește cald sau la temperatura camerei.